top of page

 Designfilosofi

 

Jeg arbejder efter nogle principper, som kan beskrives som min dna, med følgende elementer:

 

Mission

Jeg designer kreative løsninger. Disse løsninger skabes efter omfattende research på mit valgte emne, så jeg er bedst muligt klædt på til opgaven. Det sker på bagrund af min interesse for store og små detaljer, hvor jeg herefter struktureret sørger for at mine valg og fravalg nøje bliver overvejet.

 

Vision

Jeg vil gerne leve af at være kreativ og få udbredt mine designs mens jeg samtidigt ønsker at lære så meget som muligt undervejs. Dette vil jeg forsøge at gøre muligt ved at have kendskab til mine styrker og svagheder. Det vil motivere mig til at anvende mine ressourcer til min fordel mens jeg får erfaringer til at påvirke mine mangler og ændre dem.

 

Værdier

Jeg lægger vægt på at beholde min nysgerrighed, så jeg kan udvikle mig som designer. Nysgerrighed er vigtig, så jeg som designer altid udvikler mig mens jeg følger den udvikling, som min omverden gennemgår.

Derudover er det betydningsfuldt for mig, at der er et element af humor i næsten alt hvad jeg foretager mig. Det giver mulighed for at overraske og efterlade et indtryk hos modtageren af mine designs.

Feedback fra mine modtagere og undervisere er også vigtig, så jeg udvikler mit talent indenfor det kreative.

Mine værdier bakker op omkring de elementer som jeg føler styrker mit brand.

 

© 2023 by MATT WHITBY. Proudly created with Wix.com

bottom of page